Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Krislåda årets julklapp 2018

För ganska exakt ett år sedan skrev vi om att vi tyckte att krislådan skulle bli årets julklapp 2017. Tyvärr blev den inte utsedd då och inte i år heller om man lyssnar på Handels utredningsinstitut (HUI). I år blev det det återvunna plagget.

Men bara för att den inte blev utsedd av dem så tycker vi ändå att det ska bli årets julklapp i år ni köper till era nära och kära! En krislåda kan ses som en försäkring ifall något händer. Man hoppas inte få användning av den men när väl något sker så kommer man inte ångra sig att man var förberedd. Finns det något mycket finare att ge bort i jul?

I år kommer även MSB att uppmärksamma det och hoppas att många vill visa omtanke och dela just sin krislåda och tips och tricks på bra hemberedskap i sociala medier under hashtaggen #minkrislåda. Så har ni en krislåda redan eller kommer köpa en, lägg ut bilder på vad den innehåller och tagga bilden med #minkrislåda. Vill ni ha chansen att även synas på våra sociala medier lägg även till taggen #criseq

Vi har flera olika krislådor i vårt sortiment och vem vet, kanske kommer det ett julerbjudande inom kort?

Kolla in våra krislådor här

 

Årets julklapp 2018