Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Vi stöttar när stormar drar fram och skapar problem

Det är väl ingen som undgått att det har varit mycket fokus senaste tiden i media om stormen Alfrida som drog in över landet och skapade mycket skador och problem för många hushåll. Det är fortfarande många hushåll som saknar el och kan räkna med att få vara utan det i någon vecka till.

Om man ska hitta något positivt med stormen Alfrida och sedan snöovädret som drog in senaste dagarna är att det blivit ett ökat fokus på att skaffa sig en hemberedskap. Det flesta tidningar skriver om detta och hänvisar bland annat till broschyren “Om kriget eller krisen kommer” och den information som finns i den. Bland annat nämns ofta vikten av att kunna klara sig själv hemma utan hjälp från samhället i minst 7 dagar. Det nämns allt från krislådor, preppinglådor, beredskapslådor, vevradio och all annat utrustning som underlättar hemma vid en krissituation.

Vi på Criseq har såklart också sett att intresset för vår e-handel ökat under denna tid och vi har gjort vårt bästa för att skicka iväg våra ordrar så snabbt som möjligt för att underlätta för de som är drabbade. Vi har låtit personer komma till oss och hämta sina produkter direkt för att få dem så snabbt som möjligt vilket har varit mycket uppskattat.

Det känns bra att vi kan hjälpa till så gott vi kan också för alla drabbade där ute! Detta stärker oss i vårt mål att skapa krisberedskap när och där det behövs!