Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Snart går det att köpa våra krislådor igen

Som ni märkt så sålde vi tyvärr slut på de spritkök som ingår i våra krislådor. Vi hade inte räknat med den kraftigt ökade försäljningen orsakat av stormarna så vi hann inte riktigt med att fylla på lagret i den takt vi hade velat. Men nu är köken skickade till oss och vi håller alla tummar och tår på att de kommer till oss inom de närmaste dagarna.

Är ni intresserade av att köpa någon av våra krislådor så är det enklast att ni skriver upp er på väntelistan på produktsidan för den krislåda ni vill köpa. Då får ni automatiskt ett mail när vi fyllt på lagret och stå reda att skicka ut lådorna igen.

Vi har flera olika varianter av beredskapslådor, anledningen är att ni som kund ska kunna välja den som passar just er bäst. Det beror på vilka produkter ni redan har hemma men även lite om tycke om smak när det tex gäller våra olika vevradior.

Här ser ni våra olika krislådor

Slut i lager
Slut i lager
499.00 kr