Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Nu går det att betala även med Swish hos oss

Vi har lyssnat på er kunder som efterfrågat möjligheten att betala med Swish hos oss. Det innebär att vi förutom att via Payson kunna ta emot kort, direktbetalning, fakturabetalning och delbetalning även kan erbjuda Swish i kassan när ni ska betala.

Vill ni betala med Swish så klickan ni bara på “VÄLJ ETT ANNAT BETALSÄTT” knappen som syns i kassan (se exempel nedan). Sedan fyller ni i era uppgifter och väjer att betala. Då kommer ni sedan att få godkänna köpet via er mobil precis som vanligt när man handlar med Swish. Det blir inte mycket enklare att handla än så!

 

 

 

Swish