Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Nedsläckt land – ny faktaserie startar snart på SVT

Nedsläckt land med start den 18/2

På måndag den 18/2 klockan 21:45 startar en ny faktaserie som heter Nedsläckt land på SVT. Den handlar om hur samhället klarar en kris när det oväntade inträffar? De gör ett experiment där elen försvinner i hela Sverige under en längre tid. Tio deltagare anländer till två olika hus för vad de tror är ett härligt semesteräventyr. En grupp hamnar i ett modernt hus och en grupp på en äldre gård. Redan första kvällen ändras förutsättningarna dramatiskt när det blir strömavbrott.
Nedsläckt land sänds i 6 program, uppdelade såhär:
Avsnitt 1: Början på krisen
Avsnitt 2: Stängda affärer
Avsnitt 3: Ett kyligt mottagande
Avsnitt 4: Kalles plan
Avsnitt 5: En vecka utan el
Avsnitt 6: Maten är slut
Ni kan redan nu smygtitta på några klipp ur programmet genom att klicka på länken nedan:
Vi ser fram emot denna serie och hoppas att den levererar bra information kring krisberedskap och vad som man bör planera för inför en krissituation och ha för sin krisberedskap & prepping. Kolla gärna in vårt sortiment av produkter för detta i vår butik genom att klicka här: Criseq – Krisberedskapsbutiken