Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Krisberedskapsveckan 2019 närmar sig

Krisberedskapsveckan 2019 är den 6-12 maj i år

Krisberedskapsveckan är något som startades 2017 av MSB och arrangeras nu varje år för att öka allas beredskap inför samhällskriser och ytterst krig.
Det är främst alla kommuner som är huvudaktörer under denna vecka och de genomför många olika aktiviteter under veckan. Men det sker såklart samarbeten med näringslivet, frivilligorganisationer, myndigheter, länsstyrelser osv.
De mål som ställts för beredskapsveckan är att:
• fler privatpersoner reflekterar över hur de kan lösa vardagen vid en samhällskris (kris och krig)
• fler privatpersoner skaffar sig en hemberedskap
• den lokala riskkommunikationen utvecklas.
Vi på criseq är såklart med och stöttar inför krisberedskapsveckan 2019. Vi tycker det här är en viktig aktivitet som sker för att upplysa alla om vilket eget ansvar man har som medborgare. Vi har redan skeppat många produkter ut till kommuner, länsstyrelser, frivilligorganisationer mm. för att de ska kunna visa upp detta för alla. Något som många kommuner visar upp är exempel på krislådor och vevradio. Här nedanför ser ni exempel på krislådor och vevradior som de kommer visa upp.

 

-20%
-5%
-10%
-23%