Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Vi är inte bättre än vad ni tycker!

En av våra ledord i företaget är att vi är inte bättre än “vad våra kunder tycker om oss”. Det är en av de viktigaste saker som vi tänkte på när vi startade Criseq och det är fortfarande något som alltid ska finnas där när vi tar beslut. Ett steg i detta är transparens, dvs att verkligen visa (utan några filter) vad ni kunder tycker om oss. Vi har kollat runt på olika lösningar som finns men valde att gå vidare med Trustpilot då de visade för oss att de verkligen kommer visa vad ni kunder bedömer. Det finns lösningar som alltid kommer visa positiva betyg osv men då ger det inget förtroende för er som kunder. Vi vill verkligen ha transparens och få er ärliga feedback på vad vi gör bra och vad vi gör dåligt, annars kommer vi aldrig kunna lära oss som företag. Så nu kör vi med Trustpilot och hoppas allt alla ni som har haft med oss att göra betygsätter oss och snälla var ärliga när ni gör det!

Har ni inte fått en länk skickad till er, använda den här om ni handlat av oss:

https://www.trustpilot.com/evaluate/criseq.se