Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Slut på många av våra krislådor

Att intresset för krisberedskap och att skaffa sig en krislåda är stort går inte att ta miste på. Vi har därför just nu tyvärr slut på spritköken som ingår i många av våra modeller av krislådor. Trots att det är full fart i Trangias fabrik hinner de inte leverera fler på den här sidan året tyvärr. Vi hade bunkrat upp (tyckte vi) men även vi måste lära oss att ha bättre “krisberedskap” för stora julförsäljningar 🙂

Men trots att det inte går att köpa våra färdiga lådor går det såklart alldeles utmärkt att kombinera ihop en egen låda av våra produkter och antigen välja ett av de kök vi har i lager alternativt komplettera med det sedan när vi fått in dem igen.

Har ni frågor kontakta oss på support@criseq.se så hjälper vi till.