Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Nya vädervarningar från SMHI i April

Criseq » Nyheter » Nya vädervarningar från SMHI i April
I mitten av April kommer SMHI att uppdatera dagens klass 1,2 och 3 varningar till de nya nivåerna gul, orange och röd. De nya varningarna tar bland annat hänsyn till var man bor då konsekvenserna av ett oväder kan skilja väldigt mycket beroende på var i landet man bor. Varningar fokuserar även mycket på vad man bör förbereda sig för vid de olika varningsfärgerna. Syftet med SMHI´s nya vädervarningar är att hela vårt samhälle ska kunna bygga en bättre krisberedskap. Här hittar ni mera information om de nya vädervarningarna här på vår sidaNya vädervarningar från SMHI i April  

Kolla gärna in våra senaste nyhetsinlägg