Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Nu hittar ni Lifesaver vattenreningsfilter i vårt utbud

Historien bakom Lifesaver grundar sig på att efter två katastrofala naturkatastrofer i snabb följd, Tsunamin (2004)i Indiska oceanen och orkanen Katrina som drabbade New Orleans (2005) bestämde sig den brittiska uppfinnaren Michael Pritchard för att skapa en bärbar vattenfiltreringsanordning som skulle ge säkert dricksvatten. Efter många försök skapade Michael så småningom den första LifeSaver-flaskan 2007. Detta var världens första bärbara vattenfilter som kunde ta bort de minsta kända vattenburna virusen.

Sedan dess har flera olika produkter tillkommit i deras sortiment och ni hittar dem alla hos oss.

-12%
Criseq använder sig av cookies för ge dig en unik kundupplevelse. Klicka på OK för att godkänna detta.