Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Brandvarnardagen 1:a December

Testa dina brandvarnare!

Brandvarnardagen infaller den 1 december varje år efter beslut i nordiska ministerrådet. Hela Norden uppmärksammar då denna dag och påminns om att testa sina brandvarnare så att de fungerar som de ska.

Hur testar man sina brandvarnare?

Att testa sina brandvarnare är enkelt, tryck bara på testknappen, då kontrolleras att brandvarnaren fungerar som den ska. Dvs den testar inte bara batteriet som det är lätt att tro. Om brandvarnaren inte ger ifrån sig en skarp signal när du trycker på testknappen kan batteriet vara slut. Testa då att byta att batterier, skulle det inte hjälpa så får ni byta ut er brandvarnare mot en ny.

Här är några exempel på brandvarnare i vårt sortiment

-11%
-5%
Vi använder sig av cookies för ge dig en unik kundupplevelse. Klicka på OK för att godkänna detta.