Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Ny serie på SVT – Samhällskollaps

Ny serie på SVT - Samhällskollaps

Ikväll börjar en ny serie på SVT i 6 avsnitt där de testar Sveriges beredskap genom simuleringar av olika samhällskriser som centrala befattningshavare ställs inför att hantera. Programledare är Felix Herngren och Camilla Kvartoft.

Kvällens program simulerar en massiv hackerattack mot betalsystemet. Felix och Camilla beredskapshandlar och Camilla besöker en riktig prepper. Medverkande: f.d. statsminister Carl Bildt, Camilla Asp, MSB, Hans Lindberg, Bankföreningen, Per Geijer, Svensk handel, Jan Olsson, Polisen, Christina Wejshammar, Riksbanken och Peter Wolodarski, Dagens Nyheter.

Kolla in avsnitt 1 – Simulering hackerattack

 

Vi använder sig av cookies för ge dig en unik kundupplevelse. Klicka på OK för att godkänna detta.