Butiken med ALLT för Säkerhet och beredskap

säkerhetsprodukter

Här är ett urval av våra säkerhetsprodukter. Över 7000 produkter i lager för snabb leverans.

Personsäkerhet

Här är några populära personsäkerhetsprodukter i vårt sortiment.

Larm för hem och lokal

Här är ett urval av våra hemlarm / inbrottslarm som skyddar mot inbrott och säkrar ert hem eller andra lokaler. Våra larm kräver inga abonnemang eller andra extra kostnader.

Övervakningskameror

Här är ett urval av våra övervakningskameror

Fönster och dörrsäkerhet

Produkter för att säkra era dörrar och fönster

Stöldskydd fordon

Här är ett urval av våra produkter för att skydda era fordon från stöld. Vi har produkter till bil, cykel, släpvagn, båt med mera.

Guider, Tips och Inspiration

1-3 dagars leveranstid

Vi förstår att det är jobbigt att vänta på något man beställt så vi erbjuder säkra och snabba leveranser med DHL och Postnord. Ni väljer själv det fraktbolag ni föredrar.

14 dagars öppet köp

Det en självklarhet att man kan ångra sig. Vi erbjuder därför dig som kund 14 dagars öppet köp.

betala säkert

Vi erbjuder Swish, avgiftsfri fakturabetalning, kort eller direktbetalning från banken. Det går även att delbetala sitt köp hos oss i upp till 24 månader. Vi stödjer även de nya reglerna för e-faktura för offentliga upphandlingar.

Allt för säkerhet

Att hela tiden kunna känna sig säker och trygg är viktigt. Vi erbjuder därför produkter och kunskap inom många olika områden för er säkerhet. Vårt mål är att vara det självklara valet när ni behöver säkerhetsprodukter. Vi storsatsar på detta område och med vårt produktutbud kommer vi vara en ledande säkerhetsbutik i Sverige.

Allt för beredskap

Att ha en krisberedskap för att kunna klara sig minst en vecka utan hjälp utifrån är numera även en rekommendation från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). Vi har ett brett utbud med produkter för er prepping samt överlevnadsutrustning och vi letar hela tiden efter fler som matchar våra krav på robusthet och kvalitet. Vi vill att ni i vår prepping butik ska hitta de produkter ni behöver för att skapa er en god hemberedskap.

Beredskap och säkerhet ger trygghet

Genom att skapa sig en beredskap för en krissituation (egenberedskap, hemberedskap, krisberedskap, prepping) eller andra oväntade händelser och samhällsstörningar så kommer man känna sig trygg att man klarar av en sån situation när den väl händer. Men för att kunna känna sig trygg behöver man även känna sig säker. För att skapa sig en säkerhet behöver man därför ha skydd mot överfall, brand, inbrott och andra oönskade händelser som kan ske. Det gäller både att kunna förebygga dessa men även hantera dem om de sker. Så för att känna en total trygghet anser vi att beredskap och säkerhet går hand i hand med varandra och båda är lika viktiga. Det är därför vi på Criseq är den ledande butiken för beredskap och säkerhet och erbjuder produkter och kunskap för dessa viktiga områden.