Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Visar alla 3 resultat

KATADYN

Katadyn har produkterna ni behöver för att enkelt och säkert kunna rena sitt vatten för att dricka. De har ett brett utbud av portabel vattenfiltrering och vattenreningsprodukter för de flesta behov. Produkterna fungerar lika bra för att säkerställa rent vatten för sin hemberedskap som för resan, fjällvandringen, campingen eller för andra friluftsaktiviteter.

Vi har noga valt ut de produkter vi har från Katadyn att passa för er beredskap & prepping. Vi har några olika vattenreningsflaskor och även vattenreningstabletter. Men vi kollar hela tiden efter nya produkter från dem som vi tycker passar vårt sortiment av överlevnadsprodukter.

Med ett vattenfilter eller vattenreningstabletter från Katadyn så säkerställer ni att ni enkelt kan ha tillgång till rent dricksvatten när det väl behövs. Produkterna renar från bakterier och protozoer med mera. Grundregeln vid all vattenrening är att ta vatten från en så rinnande vattenkälla som möjligt, undvik så långt det går  att ta vatten från stillastående vattensamlingar som ofta kan vara grumliga. Försök gärna ta vatten en bit ut från strandkanten och helst inte ytvattnet som ofta kan innehålla små djur och andra partiklar.

Läs mera om respektive vattenreningsprodukt och hur de fungerar genom att klicka på produktsidorna nedan.

-6%
Criseq använder sig av cookies för ge dig en unik kundupplevelse. Klicka på OK för att godkänna detta.