Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Visar alla 21 resultat

Tactical Foodpack

Idén för Tactical Foodpack frystorkade maträtter växte fram ur specialförbandens behov av lätta matprodukter med högt näringsvärde och detta utan att göra avkall på smaken. Lång förvaringstid för deras matpaket är en viktig faktor. Därför har Tactical Foodpack utarbetat en produktserie med lång förvaringstid men som samtidigt är fri från konserveringsmedel, smakförstärkare och regleringsmedel, allt är naturligt. De tillverkas och utvecklas i Estland.

Tactical Foodpacks maträtter är utarbetade och godkända av personal som verkat i specialförband och kombinerar behov och preferenser av olika länder vad gäller såväl förpackningen som innehållet. Vid utarbetande av menyer har de tagit hänsyn till användarnas höga energibehov och maximalt bekväm användning. De använder så färska råvaror som möjligt och följer de strängaste kvalitetskraven vid tillagning. Alla produkter kan även tillagas med kallt vatten eftersom hett vatten inte alltid finns tillgängligt i vissa situationer. Därför är deras produkter även utmärkta för er krisberedskap, men även för till exempel alpinister, vandrare och naturligtvis militärer.

Tack vare den speciella teknologin kan Tactical foodpack erbjuda ”bäst före”-datum på 8 år. Maten är fullt ätbart även efter detta datum eftersom miljön i förpackningen är till 99,9% torr och ogynnsam för bakterier. Det är bara det att smaken och strukturen kan förändras något, så för närvarande föredrar de att inte erbjuda längre ”bäst före”-datum på mer än 8 år.

Läs mer om respektive frystorkad rätt genom att klicka på produkterna nedan.

Criseq använder sig av cookies för ge dig en unik kundupplevelse. Klicka på OK för att godkänna detta.