Säkerhetsbutik – Allt för att skapa trygghet

Vad är en säkerhetsbutik?

I vår säkerhetsbutik hittar ni ett brett sortiment av säkerhetsprodukter och tjänster för att ni alltid ska kunna känna er trygga oavsett vara ni befinner er.

Varför bör man tänka på säkerhet?

När det gäller att tänka på sin säkerhet så är det något som tyvärr blivit viktigare och viktigare då brottsligheten ökar. Antalet inbrott har ökat de senaste årtiondena, samma sak med överfall, fordonsstölder med mera. Det är därför det har blivit viktigare att man själv gör det man kan för att stoppa och förhindra detta. Det är allt från förebyggande och avskräckande åtgärder till att kunna hantera en situation när den uppstår.

Vilka olika typer av säkerhetsprodukter har en säkerhetsbutik?

Inom säkerhet finns det många olika områden. Vårt fokus för Criseq säkerhetsbutik ligger främst på de olika säkerhetsområdena nedan:

Hemsäkerhet

i vårt utbud för hemsäkerhet hittar ni alla våra produkter för att säkra ert hem, så kallad fysisk säkerhet. De olika områden vi täcker in där är bland annat:

Personsäkerhet

Personsäkerhet är viktigt för att man ska kunna känna sig trygg och säker. Där hittar ni i vår säkerhetsbutik till exempel följande produkter:

Fordonssäkerhet

När det gäller att skydda era olika fordon har vi i säkerhetsbutiken bland annat följande produkter:

Båtsäkerhet

I vår säkerhetsbutik hittara ni även produkter för att skydda och säkra er båt.

Djursäkerhet

Djursäkerhet är en viktig del att tänka på. Vi har bland annat följande produkter:

DNA märkning / Stöldskyddsmärkning

Att DNA märka sina värdesaker och fordon skyddar dem och verkar både avskräckande samt att skulle de bli stulna är de lättare att få tillbaka då de är spårbara. Vi har flera olika typer av DNA märkningskit, kolla in dem här:

Bästa säkerhetsprodukterna på marknaden

Vårt fokus är att alltid erbjuda de bästa säkerhetsprodukterna från ledande tillverkare som håller hög kvalitet. För när det gäller produkter för säkerhet vill man inte tumma på kvalitet, man måste kunna lita på att de verkligen fungerar när det väl gäller.Det kan därför finnas andra butiker som erbjuder produkter av lägre kvalitet till lägre pris. Men vi rekommenderar er att tänka till vilka krav ni har och om den produkt ni köper uppfyller dem. När det gäller säkerhet ska man inte bara tänka på priset tycker vi.

Har försäkringsbolagen egna Säkerhetsbutiker?

Många försäkringsbolag, till exempel If, Folksam, Trygghansa med flera erbjuder säkerhetsprodukter men oftast är det olika privata bolag som driver deras webbshop. Dvs försäkringsbolagen har inte någon egen säkerhetsbutik som de själva driver utan de anlitar företag likande Criseq Säkerhetsbutik.Säkerhetsbutik - Allt för att skapa trygghet

Exempel på säkerhetsprodukter i vår säkerhetsbutik

-14%