Kontakta oss på criseq

Vanliga frågor och svar

Nej, vi kör all vår handel via denna sida så det finns ingen “vanlig” butik i dagsläget som ni kan besöka.

Vi har normalt 1-3 dagars leveranstid.

Fraktkostnaden beräknas i varukorgen/kassan beroende på vilka produkter ni tänkt handla av oss. 

Vi har flera alternativ för er att få ert paket, antigen med Postnord eller DHL till närmaste utlämningsställe eller med Postnord som hemleverans direkt hem till er. Det går även att välja att paketen skickas som företagspaket direkt till ert kontor.

Självklart kan vi ordna så att ni får er leverans och faktura till olika ställen. Vi stödjer även de nya reglerna gällande e-faktura för offentliga upphandlingar (PEPPOL BIS Billing 3)

Kontakta bara oss på info@criseq.se så hör vi av oss så snabbt vi kan.

Ja, vi stödjer de nya reglerna som trädde i kraft 1 April 2019 (PEPPOL BIS Billing 3). Vill ni beställa av oss kontakta oss på support@criseq.se så ser vi till att er order skickas och faktureras korrekt för er.

Paketen hamnar hos ert närmaste utlämningsställe. Ni får sms när det finns att hämta så var noga med att skriva rätt telefonnummer när ni gör beställningen. När vi skickat iväg ert paket får ni även ett email med spårningslänk till paketet så ni kan se var det befinner sig.

Ni kan kolla var ert närmaste serviceställe ligger på DHLs hemsida som ni hittar här:  Service Point Locator

En faktura skickas automatiskt från Payson till den e-postadress du angav när du handlade hos oss. Den skickas när vi postat ditt paket. Har du inte fått någon faktura på mailen men fått ditt paket kontakta oss direkt så vi kan skicka om fakturan till er.

Om du inte hittar den, kolla igenom din skräppost mapp i mailen så den inte hamnat där.

Kontakta annars Payson på 08-470 94 00  för att reda ut detta, de har även en FAQ sida.

Ni ska alltid få ett bekräftelsemail efter att ni gjort en beställning av oss. Om det inte dykt upp ett mail inom max 5-10 minuter (och att det inte hamnat i er skräppost) kontakta oss så kollar vi upp så att inget gick snett.

Vi skickar ut ett mail när paketet lämnar oss. I det mailet finns det även information så ni kan spåra ert paket.

Många av våra manualer är på engelska men till exempel för vevradio så finns den på svenska. Skulle ni har några problem att förstå hur våra produkter fungerar så så kontakta oss gärna så hjälper vi till såklart.

Självklart kan vi ta emot större beställningar, kontakta oss gärna på info@criseq.se så löser vi det på enklast sätt.

Självklart är vi intresserade av spännande samarbeten. Om du driver en blogg, ska anordna en mässa eller vad det än kan tänkas vara som du tror vi skulle kunna samarbeta med kontakta oss på info@criseq.se så hör vi av oss.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ha allt i vårt lager men om det är något speciellt som ni saknar som ligger inom vårt området så kontakta oss på butiken@criseq.se.  Vi kan då kolla upp om det är något vi kan ta hem till er.

I dagsläget så säljer vi bara till Sverige men kommer inom de närmaste månaderna börja sälja till fler länder. Kontakta oss om ni vill bli informerad när vi släpper på fler marknader.

Vi förstår att man kan ångra sitt köp så därför erbjuder vi 90 dagars returrätt. Om ni ångrat er är det bara att använda detta onlineformulär så kommer vi skicka ut en returfraktsedel till er som ni använder för att skicka tillbaka paketet. Vi debiterar en fast kostnad på 89kr för detta. Tänk på att om ni betalat med faktura måste den betalas då den annars kommer hinna förfalla innan vi fått tillbaka varan från er och hunnit kreditera den. Dvs det går inte bara att låta bli att hämta ut sitt paket och inte kontakta oss, för då kommer fakturan hinna förfalla …

Kontakta oss

Kundtjänst:

08- 636 50 31 (vid ej svar maila vår support)
support@criseq.se

Press & Mediakontakt:

media@criseq.se

Postadress (ej butik eller för returer):

Criseq, Prello Group AB

Frejgatan 6

114 20 Stockholm

Org nr: 

559006-3029

Vid returer och reklamationer gå till detta onlineformulär för att anmäla det.

    Missa inga nyheter från oss, anmäl dig till vårt nyhetsbrev