Criseq – Krisberedskapsbutiken är en svenskägd e-handelsbutik som säljer utrustning inom krisberedskap, hemberedskap, prepping och överlevnad.

Vårt fokus är att välja ut de saker vi vet är viktiga att ha tillgängliga vid en eventuell krissituation och som man kanske inte enkelt kan hitta i närmaste butik eller liknande. Vi vill att det ska vara lika självklart att man har en beredskap hemma för eventuella krissituationer som det är att man försäkrar sig mot andra saker som kan hända. De flesta har väl idag brandvarnare och kanske brandsläckare hemma. Varför ska det inte vara lika självklart att ha beredskap för andra situationer?  Så som att det blir strömavbrott, vattnet i kranarna sinar, kylen och frysen slutar fungera, det blir kallt inne med mera. 

Criseq har funnit på nätet sedan 2017 och tillhör Prello Group AB som grundades 2015. Vi som jobbar på Criseq har ett brinnande intresse och erfarenhet inom området. Uppväxta på landet med ett intresse för jakt, fiske och att vara i fjällen lade grunden för detta intresse. Vi har även flera års arbetslivserfarenhet inom krisberedskap utöver vårt arbete här på Criseq.

Vi är stolta att ha över 14000 nöjda kunder hittills och vi hoppas på många fler under det här året!

www.criseq.se
Organisationsnummer 559006-3029
Info@criseq.se
Frejgatan 6
11420 Stockholm 

(OBS, ej fysisk butik på Frejgatan. För returer kontakta oss på support@criseq.se)

– beredskap när och där det behövs – 

 

 • 5 star review  fick en produkt som inte var hel, fick snabbt ett trevligt svar o ny produkt. välbemött o bra service�

  thumb Jenny Aurell
  8/01/2018

  5 star review  Finns inget dåligt med att vara förberedd inför en kris vi alla får hoppas inte kommer ! Är dock oturen framme så har ni ju hjälpt till en bra bit på vägen med era tjänster och produkter! Hoppas på att jag blir vinnaren till ert kit, då jag ser nödvändigheten med den och vilken lättnad det skulle vara att ha vid sin sida i mörka tider ! För att inte glömma att jag kan räkna på 2 fingrar hur många gånger jag vunnit en tävling �

  thumb Rob In
  8/01/2018

  5 star review  Tydlig och enkel hemsida samt snabba leveranser. Supernöjd med service och produkter. Tack!

  thumb Ninna Stensgård
  8/01/2018
 • 5 star review  Jag är väldigt nöjd med mina köp hos er. Det var enkelt och smidigt

  thumb Madeleine Westerdahl
  8/01/2018

  5 star review  Jag har köpt mycket från Criseq sen jag upptäckte er då jag letade på nätet efter en vevradio. Superbra grejer! Ex.vis den superba vattenrenaren som är med så fort jag är ute i naturen! Bra priser o snabb leverans.

  thumb Eva Dunbäck
  8/01/2018

  positive review  Jag säger bara Vevradio!👍👏👂

  thumb Sonja Franson
  8/30/2018
 • 5 star review  Krisberedskap blir mer och mer populärt. Hoppas och tror att fler personer får upp ögonen för ert superba utbud! Jag är helnöjd med min powerbank från er, det kommer definitivt bli fler beställningar i framtiden! �

  thumb Linda Karlsson
  8/02/2018

  5 star review  “Should a drop in cabin pressure occur, put your own mask on first.”

  thumb David Lewis
  8/01/2018

  5 star review  Jättenöjd med min vevradio/ficklampa/mobilladdare, bra ljud och litet format! Bilbatteriladdaren än så länge oanvänd - men känns tryggt att ha i fredstid/kris/krigstid. Skulle gärna delta i en överlevnadskurs om den även kunde förläggas till södra Skåne, kanske Bokskogen skulle fungera?! Hur förhindrar man eld att sprida sig i ex. skogen?? undrar stadsbarn utan grill.

  thumb Agnetah Candrin
  8/02/2018