Criseq är en svensk e-handelsbutik som säljer utrustning inom krisberedskap. Vårt fokus är att välja ut de saker vi tror är mest viktiga att ha tillgängliga vid en eventuell krissituation och som man inte enkelt kan hitta i närmaste butik eller liknande. Vi vill att det ska vara lika självklart att man har en beredskap hemma för eventuella krissituationer som det är att man försäkrar sig mot andra saker som kan hända.

Criseq tillhör Prello Group AB som grundades 2015. Vi som jobbar på Criseq har ett brinnande intresse och erfarenhet inom området. Uppväxta på landet med ett intresse för jakt, fiske och att vara i fjällen lade grunden för detta.

Vi är stolta att ha över 5000 nöjda kunder hittills och vi hoppas på många fler under det här året!

 • 5 star review  Criseq är en utmärkt site för den som vill vara förberedd för en nödsituation, de har ett genomtänkt sortiment som även fungerar utmärkt för friluftsliv. Med ett rikt friluftsliv får man även rotation på det som har bäst-före-datum. Jag kommer handla här igen!

  thumb Theo Brockstedt
  8/01/2018

  5 star review  Tydlig och enkel hemsida samt snabba leveranser. Supernöjd med service och produkter. Tack!

  thumb Ninna Stensgård
  8/01/2018

  5 star review  fick en produkt som inte var hel, fick snabbt ett trevligt svar o ny produkt. välbemött o bra service�

  thumb Jenny Aurell
  8/01/2018
 • 5 star review  Har arbetstider när inte speciellt många andra finns på vägarna. Känner stor trygghet i att ha bra utrustning i bilen ifall olyckan är framme. Eftersom jag handlat av er innan så vet jag att det är bra grejor. Er låda skulle komma väl till pass.

  thumb Kristina Sandberg
  8/04/2018

  5 star review  Finns inget dåligt med att vara förberedd inför en kris vi alla får hoppas inte kommer ! Är dock oturen framme så har ni ju hjälpt till en bra bit på vägen med era tjänster och produkter! Hoppas på att jag blir vinnaren till ert kit, då jag ser nödvändigheten med den och vilken lättnad det skulle vara att ha vid sin sida i mörka tider ! För att inte glömma att jag kan räkna på 2 fingrar hur många gånger jag vunnit en tävling �

  thumb Rob In
  8/01/2018

  5 star review  Enkelt och snabbt att handla. Bra produkter och snabb respons kring frågor. Alltid bra att vara förberedd så man klarar några dagars försörjning. Ser man inte minst nu med skogsbränder och översvämningar.

  thumb Stefan Wulff
  8/01/2018
 • 5 star review  Snabb leverans, trevligt bemötande, lätt hemsida att hitta vad man söker. 👍 rekommenderar varm

  thumb Sandra Eklund
  8/01/2018

  5 star review  Bra hemsida. Snabb leverans. Sakerna är ju inte enbart för när en kris kommer utan de passar vid många andra tillfällen. Vevlampa /radion är jättebra i tält. 🙂

  thumb Christel Meijerhöffer
  8/01/2018

  Jag säger bara Vevradio!👍👏👂

  thumb Sonja Franson
  8/30/2018