Criseq – Krisberedskapsbutiken är en svenskägd e-handelsbutik som säljer utrustning inom krisberedskap, hemberedskap, prepping och överlevnad.

Vårt fokus är att välja ut de saker vi vet är viktiga att ha tillgängliga vid en eventuell krissituation och som man kanske inte enkelt kan hitta i närmaste butik eller liknande. Vi vill att det ska vara lika självklart att man har en beredskap hemma för eventuella krissituationer som det är att man försäkrar sig mot andra saker som kan hända. De flesta har väl idag brandvarnare och kanske brandsläckare hemma. Varför ska det inte vara lika självklart att ha beredskap för andra situationer?  Så som att det blir strömavbrott, vattnet i kranarna sinar, kylen och frysen slutar fungera, det blir kallt inne med mera. 

Criseq har funnit på nätet sedan 2017 och tillhör Prello Group AB som grundades 2015. Vi som jobbar på Criseq har ett brinnande intresse och erfarenhet inom området. Uppväxta på landet med ett intresse för jakt, fiske och att vara i fjällen lade grunden för detta intresse. Vi har även flera års arbetslivserfarenhet inom krisberedskap utöver vårt arbete här på Criseq.

Vi är stolta att ha över 14000 nöjda kunder hittills och vi hoppas på många fler under det här året!

www.criseq.se
Organisationsnummer 559006-3029
Info@criseq.se
Frejgatan 6
11420 Stockholm 

(OBS, ej fysisk butik på Frejgatan. För returer kontakta oss på support@criseq.se)

– beredskap & säkerhet när och där det behövs – 

 

Vi använder oss av Trustpilot för att samla in omdömen från våra kunder, här ser ni vad de tycker om oss.