Criseq är en svensk e-handelsbutik som säljer utrustning inom krisberedskap. Vårt fokus är att välja ut de saker vi tror är mest viktiga att ha tillgängliga vid en eventuell krissituation och som man inte enkelt kan hitta i närmaste butik eller liknande. Vi vill att det ska vara lika självklart att man har en beredskap hemma för eventuella krissituationer som det är att man försäkrar sig mot andra saker som kan hända.

Criseq tillhör Prello Group AB som grundades 2015. Vi som jobbar på Criseq har ett brinnande intresse och erfarenhet inom området. Uppväxta på landet med ett intresse för jakt, fiske och att vara i fjällen lade grunden för detta.

Vi är stolta att ha över 5000 nöjda kunder hittills och vi hoppas på många fler under det här året!

 • 5 star review  Jag är väldigt nöjd med mina köp hos er. Det var enkelt och smidigt

  thumb Madeleine Westerdahl
  8/01/2018

  5 star review  Enkelt och snabbt att handla. Bra produkter och snabb respons kring frågor. Alltid bra att vara förberedd så man klarar några dagars försörjning. Ser man inte minst nu med skogsbränder och översvämningar.

  thumb Stefan Wulff
  8/01/2018

  5 star review  Alla bör packa en Krislåda! Förmodligen har du redan flera av sakerna hemma och det kan vara bra att samla allt på samma plats så du vet var alla saker är inklusive reservbatterier och bränsle till campingköket mm. Vattenrenare mm specialutrustning kan vara mycket bra att köpa till så lådan blir komplett. Här Glöm inte att lägga kontanter och telefonlistor med viktiga telenummer i lådan.

  thumb Eva Sunnerstedt
  8/09/2018
 • 5 star review  Krisberedskap blir mer och mer populärt. Hoppas och tror att fler personer får upp ögonen för ert superba utbud! Jag är helnöjd med min powerbank från er, det kommer definitivt bli fler beställningar i framtiden! �

  thumb Linda Karlsson
  8/02/2018

  5 star review  Jag har köpt mycket från Criseq sen jag upptäckte er då jag letade på nätet efter en vevradio. Superbra grejer! Ex.vis den superba vattenrenaren som är med så fort jag är ute i naturen! Bra priser o snabb leverans.

  thumb Eva Dunbäck
  8/01/2018

  5 star review  Har arbetstider när inte speciellt många andra finns på vägarna. Känner stor trygghet i att ha bra utrustning i bilen ifall olyckan är framme. Eftersom jag handlat av er innan så vet jag att det är bra grejor. Er låda skulle komma väl till pass.

  thumb Kristina Sandberg
  8/04/2018
 • 5 star review  Snabb leverans, trevligt bemötande, lätt hemsida att hitta vad man söker. 👍 rekommenderar varm

  thumb Sandra Eklund
  8/01/2018

  5 star review  Kvalité i låda och en snabb frakt. Bra idé och ett stort tack. 🙂

  thumb Lena Jonsson
  8/01/2018

  5 star review  Jättenöjd med min vevradio/ficklampa/mobilladdare, bra ljud och litet format! Bilbatteriladdaren än så länge oanvänd - men känns tryggt att ha i fredstid/kris/krigstid. Skulle gärna delta i en överlevnadskurs om den även kunde förläggas till södra Skåne, kanske Bokskogen skulle fungera?! Hur förhindrar man eld att sprida sig i ex. skogen?? undrar stadsbarn utan grill.

  thumb Agnetah Candrin
  8/02/2018