Criseq – Krisberedskapsbutiken är en svenskägd e-handelsbutik som säljer utrustning inom krisberedskap, hemberedskap, prepping och överlevnad.

Vårt fokus är att välja ut de saker vi vet är viktiga att ha tillgängliga vid en eventuell krissituation och som man inte enkelt kan hitta i närmaste butik eller liknande. Vi vill att det ska vara lika självklart att man har en beredskap hemma för eventuella krissituationer som det är att man försäkrar sig mot andra saker som kan hända.

Criseq har funnit på nätet sedan 2017 och tillhör Prello Group AB som grundades 2015. Vi som jobbar på Criseq har ett brinnande intresse och erfarenhet inom området. Uppväxta på landet med ett intresse för jakt, fiske och att vara i fjällen lade grunden för detta intresse. Vi har även många års arbetslivserfarenhet inom krisberedskap utöver vårt arbete här på Criseq.

Vi är stolta att ha över 14000 nöjda kunder hittills och vi hoppas på många fler under det här året!

www.criseq.se
Organisationsnummer 559006-3029
Info@criseq.se
Frejgatan 6
11420 Stockholm 

(OBS, ej fysisk butik på Frejgatan)

– beredskap när och där det behövs – 

 

 • 5 star review  Tydlig och enkel hemsida samt snabba leveranser. Supernöjd med service och produkter. Tack!

  thumb Ninna Stensgård
  8/01/2018

  5 star review  Snabb leverans! Supernöjd ned produkten! Över förväntan. Vad mer kan man begära? 😊

  thumb Mikael Stenhamn
  8/05/2018

  5 star review  Suverän krislåda till ett rimligt pris.

  thumb Magnus Hübsch
  8/01/2018
 • 5 star review  En hemsida fylld med bara bra och genomtänkta produkter. Man måste ju inte vänta på en krissituation för att få användning för dem heller. Ihopfällbara dunkar är perfekt för att frakta vatten vid friluftsliv. Och vi använde Sawyer Mini filter när vi vandrade i Nepal och kan rapportera att vattnet inte fick någon bismak och ingen av oss blev magsjuka. Tackar också för snabbleverans av produkter efter beställning!

  thumb Sofie Enander
  8/02/2018

  5 star review  Har arbetstider när inte speciellt många andra finns på vägarna. Känner stor trygghet i att ha bra utrustning i bilen ifall olyckan är framme. Eftersom jag handlat av er innan så vet jag att det är bra grejor. Er låda skulle komma väl till pass.

  thumb Kristina Sandberg
  8/04/2018

  5 star review  Bästa sidan för krisberedskapssaker!!!

  thumb Eva Pettersson
  8/01/2018
 • Jag säger bara Vevradio!👍👏👂

  thumb Sonja Franson
  8/30/2018

  5 star review  Snabb leverans, trevligt bemötande, lätt hemsida att hitta vad man söker. 👍 rekommenderar varm

  thumb Sandra Eklund
  8/01/2018

  5 star review  Finns inget dåligt med att vara förberedd inför en kris vi alla får hoppas inte kommer ! Är dock oturen framme så har ni ju hjälpt till en bra bit på vägen med era tjänster och produkter! Hoppas på att jag blir vinnaren till ert kit, då jag ser nödvändigheten med den och vilken lättnad det skulle vara att ha vid sin sida i mörka tider ! För att inte glömma att jag kan räkna på 2 fingrar hur många gånger jag vunnit en tävling �

  thumb Rob In
  8/01/2018