Criseq är en svensk e-handelsbutik som säljer utrustning inom krisberedskap. Vårt fokus är att välja ut de saker vi tror är mest viktiga att ha tillgängliga vid en eventuell krissituation och som man inte enkelt kan hitta i närmaste butik eller liknande. Vi vill att det ska vara lika självklart att man har en beredskap hemma för eventuella krissituationer som det är att man försäkrar sig mot andra saker som kan hända.

Criseq tillhör Prello Group AB som grundades 2015. Vi som jobbar på Criseq har ett brinnande intresse och erfarenhet inom området. Uppväxta på landet med ett intresse för jakt, fiske och att vara i fjällen lade grunden för detta.

Vi är stolta att ha över 5000 nöjda kunder hittills och vi hoppas på många fler under det här året!

 • 5 star review  Snabb leverans, trevligt bemötande, lätt hemsida att hitta vad man söker. 👍 rekommenderar varm

  thumb Sandra Eklund
  8/01/2018

  5 star review  Jag är väldigt nöjd med mina köp hos er. Det var enkelt och smidigt

  thumb Madeleine Westerdahl
  8/01/2018

  5 star review  fick en produkt som inte var hel, fick snabbt ett trevligt svar o ny produkt. välbemött o bra service�

  thumb Jenny Aurell
  8/01/2018
 • 5 star review  Kvalité i låda och en snabb frakt. Bra idé och ett stort tack. 🙂

  thumb Lena Jonsson
  8/01/2018

  5 star review  Krisberedskap blir mer och mer populärt. Hoppas och tror att fler personer får upp ögonen för ert superba utbud! Jag är helnöjd med min powerbank från er, det kommer definitivt bli fler beställningar i framtiden! �

  thumb Linda Karlsson
  8/02/2018

  Jag säger bara Vevradio!👍👏👂

  thumb Sonja Franson
  8/30/2018
 • 4 star review  Lite kul butik som samlar en del saker jag tycker det kan vara praktiskt att ha, somligt kan vara svårt att hitta på andra ställen så det är kul att få det samlat på ett ställe. Sprarar frakt om inget annat! 🙂 Butikens utbud varierar över tid så man behöver hålla utkik på vad som finns. Jag har beställt ett par gånger härifrån och utan krångel har jag fått bra grejer varje gång.

  thumb Peter Franzén
  8/03/2018

  5 star review  Det är aldrig fel att vara förberedd och jag tycker att ni (Criseq) behövs. Med vänlig hälsning

  thumb Ciganka Zulejha
  8/01/2018

  5 star review  Har arbetstider när inte speciellt många andra finns på vägarna. Känner stor trygghet i att ha bra utrustning i bilen ifall olyckan är framme. Eftersom jag handlat av er innan så vet jag att det är bra grejor. Er låda skulle komma väl till pass.

  thumb Kristina Sandberg
  8/04/2018