Criseq är en svensk e-handelsbutik som säljer utrustning inom krisberedskap och prepping. Vårt fokus är att välja ut de saker vi tror är mest viktiga att ha tillgängliga vid en eventuell krissituation och som man inte enkelt kan hitta i närmaste butik eller liknande. Vi vill att det ska vara lika självklart att man har en beredskap hemma för eventuella krissituationer som det är att man försäkrar sig mot andra saker som kan hända.

Criseq tillhör Prello Group AB som grundades 2015. Vi som jobbar på Criseq har ett brinnande intresse och erfarenhet inom området. Uppväxta på landet med ett intresse för jakt, fiske och att vara i fjällen lade grunden för detta.

Vi är stolta att ha över 10000 nöjda kunder hittills och vi hoppas på många fler under det här året!

 

 • 5 star review  fick en produkt som inte var hel, fick snabbt ett trevligt svar o ny produkt. välbemött o bra service�

  thumb Jenny Aurell
  8/01/2018

  5 star review  Snabb leverans, trevligt bemötande, lätt hemsida att hitta vad man söker. 👍 rekommenderar varm

  thumb Sandra Eklund
  8/01/2018

  5 star review  Även om butiken heter ”krisberedskap” så är det mycket på deras sida som även funkar i ”vanliga vardagens ström/vattenavbrott” eller utflykter ute i naturen. Kul och intressant utbud. �

  thumb Anna Schwed
  8/01/2018
 • Jag säger bara Vevradio!👍👏👂

  thumb Sonja Franson
  8/30/2018

  5 star review  Jag är väldigt nöjd med mina köp hos er. Det var enkelt och smidigt

  thumb Madeleine Westerdahl
  8/01/2018

  5 star review  Har arbetstider när inte speciellt många andra finns på vägarna. Känner stor trygghet i att ha bra utrustning i bilen ifall olyckan är framme. Eftersom jag handlat av er innan så vet jag att det är bra grejor. Er låda skulle komma väl till pass.

  thumb Kristina Sandberg
  8/04/2018
 • 5 star review  Suverän krislåda till ett rimligt pris.

  thumb Magnus Hübsch
  8/01/2018

  4 star review  Lite kul butik som samlar en del saker jag tycker det kan vara praktiskt att ha, somligt kan vara svårt att hitta på andra ställen så det är kul att få det samlat på ett ställe. Sprarar frakt om inget annat! 🙂 Butikens utbud varierar över tid så man behöver hålla utkik på vad som finns. Jag har beställt ett par gånger härifrån och utan krångel har jag fått bra grejer varje gång.

  thumb Peter Franzén
  8/03/2018

  5 star review  Finns inget dåligt med att vara förberedd inför en kris vi alla får hoppas inte kommer ! Är dock oturen framme så har ni ju hjälpt till en bra bit på vägen med era tjänster och produkter! Hoppas på att jag blir vinnaren till ert kit, då jag ser nödvändigheten med den och vilken lättnad det skulle vara att ha vid sin sida i mörka tider ! För att inte glömma att jag kan räkna på 2 fingrar hur många gånger jag vunnit en tävling �

  thumb Rob In
  8/01/2018