Returer / Reklamationer

Returer / Reklamationer

Om ni vill reklamera eller returnera till oss behöver ni fylla i nedanstående formulär. Vi kommer därefter kontakta er samt skicka returfraktsedel som ni använder för att skicka tillbaka produkten till oss. Administrationsavgiften för returer är 89kr exklusive frakt. Vi kan erbjuda returfrakt för självkostnadspris 79kr. 

Här kan ni bifoga en fil / foto till er begäran om ni vill.

(Vill ni att vi skickar en returfraktsedel kommer den skickas i PDF format till er epost. Ni får sedan skriva ut den själv och fästa på paketet. OBS! Tänk på att om ni ordnar med returfrakten själv så måste det skickas som företagspaket direkt till oss, ej till ombud för då kommer det ej kunna hämtas ut och returen godkänns ej)

Har ni ej fått svar på denna reklamation / returbegäran inom 3 dagar vänligen kontakta oss på support@criseq.se.

Efter att vi fått tillbaka produkten kommer vi att granska den och återbetalning vid retur sker inom 30 dagar, tänk därför på att om ni har valt faktura som betalmetod måste den betalas för att sedan krediteras av oss vid godkänd retur / reklamation.

Om ni ångrat er och vill skicka tillbaka er order utgår en fast administrationsavgift på 89kr exklusive frakt, denna och eventuell returfrakt om ni vill att vi ordnar det dras ifrån innan vi återbetalar er resterade beloppet. Självklart är det inga returkostnader vid reklamation av felaktig produkt.

För fullständiga villkor, läs mer här.