Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

24h meals

I vårt sortiment från 24 Hour Meals hittar du både frystorkade rätter och färdiga rätter som mjukkonserv. Vi har även färdiga dygnspaket (så kallade combat edition / combat rations / stridsportioner) som innehåller allt man behöver för ett dygn.

24h Meals produkter används över hela världen. De levererar bland annat till NATO och flera länders försvarsmakter. Deras maträtter används även bland hjälporganisationer i katastrofområden där det annars kan vara svårt att hitta mat. Maträtterna är även populära för fjällvandring, jakt och andra tillfällen då det är praktiskt med en färdig god maträtt i ryggsäcken.

Maträtterna och energiprodukterna är gjorda för att vara enkla att bära med sig och äta även utomhus. De har rätt energiinnehåll för att få i sig tillräckligt för att kunna behålla fokus även vid en krissituation. Alla produkter ska såklart även smaka riktigt bra.

Vi tycker att 24h meals maträtter passar utmärkt att ha i sin krislåda. De håller minst 24 månader (men oftast 30) när vi skickar dessa. Det gör att det är enkelt att alltid ha tillräckligt med mat hemma för att kunna klara sig en vecka utan hjälp utifrån.

24 Hour Meals har ett brett sortiment av goda måltider för frukost, lunch och middag så det finns alltid en rätt som passar din krisberedskap & prepping.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.
Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.