Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Adventure food frystorkad mat

Adventure food skapades av holländaren Hans van der Muelen. Grunden till detta var hans stora intresse i näringslära i kombination med hans erfarenheter och kunskap från expeditioner. Från hans expeditioner till både Mount Everest och Nordpolen hade han insett vikten av att ha näringsrik och högkvalitativ mat som enkelt gick att bära med sig. Hans gjorde den första holländska turen 1997 till Nordpolen som tog honom 70 dagar. Han gjorde även den första holländska toppstigningen till Mount Everest utan extra oxygen, det gjorde han 2002. Det var under denna typ av turer han insåg hur viktigt det var med maten man hade med sig.

Adventure Food är mat som enkelt kan tillagas och innehåller all näring som krävs. Ingredienserna och näringsinnehållet har noga valts ut och portionerna är anpassade för den som är aktiv och kräver den där extra energin.

Adventure Food har många olika smaker och rätter. Har du allergier eller svårt att äta viss mat, är chansen stor att du ändå kan finna ett bra alternativ i utbudet. Det finns både frukost, måltider och desserter i deras utbud.

På grund av sin höga kvalitet och hållbarhet passar dessa frystorkade rätter bra för er krisberedskap / hemberedskap. Det enda som behöver tillsättas är vatten vilket gör det enkelt att kunna få ett god och näringsrik måltid även om den vanliga spisen inte fungerar eller att elen gått och maten i kylskåpet förstörts. Förvara gärna dessa frystorkade matpåsar tillsammans med din övriga krisutrustning / krislåda så du vet var de är när de behövs som bäst.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.
Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.