Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Goal Zero

Starten till Goal Zero lades 2007 då grundaren Robert Workman var i Kongo för en hjälporganisation. Han insåg då att en av de viktigaste sakerna som måste fungera var att ha pålitlig strömförsörjning och belysning. Så 2008 introducerades deras första produkt GoBe (numera känd som Escape 150). Ett litet tag senare insåg Robert att produkterna även kunde användas på andra ställen än i tredje världen. Det var grunden till de produkter vi idag ser från dem.

Goal Zero har ett brett utbud av produkter för strömförsörjning som passar utmärkt för din krisberedskap & prepping. Vi har valt ut de produkter vi tycker passar bäst i sin krislåda för att skapa en hemberedskap. Många av produkterna kan laddas upp via solcellspaneler eller har en inbyggd dynamovev som laddar upp lampan eller lyktan. Alla produkterna håller väldigt hög kvalitet och kommer hålla väldigt många år utan att krångla.

Goal Zeros produkter fungerar såklart lika bra för dina andra äventyr som fjällvandring, camping, expeditioner eller andra ställen där det inte finns vanlig el från eluttaget. Deras produkter används även vanligt som extra strömkälla i off-grid hus. De har ett stort utbud av produkter och vi lägger till fler och fler som vi tycker passar vårt sortiment av produkter för hemberedskap, krisberedskap och överlevnad. Från den minsta lilla uppladdningsbara ficklampan och lyktan till deras större batteripack som kallas Yeti som kan driva kylskåp, tv, dator med mera utan problem. Kombinerar man dessa med solcellspaneler så klarar man sig bra även utan vanlig strömförsörjning.

För att få mera detaljerad information om Goal Zero kolla in respektive produktsida.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.
Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.