Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Lifesaver vattenfilter

LifeSaver® vattenrenare ger dig det ultimata skyddet och tar bort 99,99% av protozoer, bakterier och virus ur det renade vattnet. Förvandla tvivelaktigt kranvatten, flaskvatten eller till och med smutsigt vatten från floder, sjöar och pölar till säkert drickbart vatten. Perfekt för krisberedskap, prepping, resor, backpacking, vandring, camping med mera.

Historien bakom Lifesaver grundar sig på att efter två katastrofala naturkatastrofer i snabb följd, Tsunamin (2004)i Indiska oceanen och orkanen Katrina som drabbade New Orleans (2005) bestämde sig den brittiska uppfinnaren Michael Pritchard för att skapa en bärbar vattenfiltreringsanordning som skulle ge säkert dricksvatten. Efter många försök skapade Michael så småningom den första LifeSaver-flaskan 2007. Detta var världens första bärbara vattenfilter som kunde ta bort de minsta kända vattenburna virusen.

LifeSaver etablerade sig snart som en effektiv lösning på problem med säkert dricksvatten i den humanitära världen. År 2010 hade LifeSaver fångat den brittiska arméns uppmärksamhet, som valde LifeSaver-flaskan som sin bärbara vattenfiltreringslösning för personal som arbetar djupare i fältet, utöver vanliga basleveranser.

När LifeSavers engagemang inom den humanitära sektorn växte började LifeSaver arbeta i partnerskap med Oxfam för att utveckla en ny produkt som skulle passa ännu mer för människors behov efter en naturkatastrof eller fördrivna samhällen. Detta partnerskap ledde till skapandet av LifeSaver Cube. Med samma ultrafiltreringsteknik som flaskan lagrar Cube upp till 5 liter vatten och ger en familj på 4 dagligen säkert dricksvatten under ett helt år. Kubens distinkta form är särskilt utformad för att staplas effektivt för att sända så många som möjligt till pallar i nödsituationer.

Med ett växande sortiment av produkter utformade för att vara bärbara, hållbara och kapabla att filtrera tusentals liter vatten med en enda patron lockade LifeSaver-vattenfilter också en mer varierad publik i detaljhandeln. Friluftsentusiaster, campare, backpackers, resenärer, overlanders, äventyrare, upptäcktsresande och preppare har alla hittat ett LifeSaver-filter som passar perfekt för deras individuella behov, ofta via en kombination av våra produkter.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.
Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.