Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Lifestraw

Utvecklingen av Lifestraw startade 1994 när Carter center kontaktade Vestergaard för att utveckla ett vattenfilter som kunde rena dricksvatten från Guinea mask. Idag har över 37 miljoner vattenfilter sålts över hela världen.

Lifestraw har ett brett utbud av vattenreningsfilter för dricksvatten. De renar vattnet från bland bakterier och protozoer. Ett av de populäraste filterna är Lifestraw Personal som är känt som deras originalfilter. Det tar liten plats med kan rena upp till 4000 liter vilket motsvarar många års förbrukning av dricksvatten för en person. Det finns även vattenflaskor med inbyggt filter som gör det väldigt enkelt att använda. Man fyller bara på sin flaska med vatten och kan sedan direkt dricka rent vatten ur flaskan, snabbt och enkelt! Sedan har de även gravitationsfilter, dvs man nyttjar gravitationskraften för att rena vatten. Enkelt beskrivet så fyller man på en påse med vatten och hänger upp den, sedan låter man vattnet rinna genom en slang från påsen genom ett vattenfilter. Så när vattnet runnit genom det har man rent dricksvatten. Men en sån lösning kan man göra andra saker medan vattnet renar sig själv.

Vattenfilterna från Lifestraw passar utmärkt att ha för sin kris- och hemberedskap för att alltid veta att man kan få rent dricksvatten. Men filterna fungerar såklart lika bra att ha med sig på resan, fjällvandringen, expeditionen eller till stugan där vatten kanske inte är det bästa. Det är ingen slump att deras produkter räknas som en av de bästa systemen för vattenrening på marknaden. Tänk att kunna ta vatten ur bäcken, sjön eller andra ställen i naturen och sedan vara säker på att kunna dricka det utan att få några problem eller sjukdomar.

Vi har olika modeller av deras vattenfilter, läs mera detaljerad information om respektive filter på produktsidorna.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.
Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.