Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Maglite ficklampor

Maglite grundades 1955 av Anthony Maglica i USA. Han föddes i New York men växte upp i Kroatien där han mor kom från. Men 1950 när Kroatien hade problem efter andra världskriget åkte han tillbaka till USA. Där sökte han efter den “amerikanska drömmen” om att starta ett eget bolag och vara sin egen. Efter att ha lyckats spara ihop 125USD så startade han sin egna lilla verkstad i Los Angeles. Anthony Maglica började med att tillverka precisionsdelar för industri, flyg- och militärutrustning. Han fick snabbt ett rykte för kvalitet, effektivitet och uppfinningsrikedom. Mag Instrument införlivades så småningom 1974. Vid den tiden hade han tydligt visat sin innovativa teknik för att sänka produktionskostnaderna och öka kvaliteten. Kontinuerlig förbättring är något som fortsätter att hålla hans företag före många konkurrenter.

Maglite® ficklampan introducerades 1979. Poliser, brandmän, militär med flera spred snabbt ordet om denna robusta, pålitliga anodiserade aluminiumficklampa, vilket förändrade den bärbara belysningsindustrin för alltid. Maglica följde upp framgången för MAGLITE® ficklampa med Maglite® Rechargeable Flashlight System ™, en av de mest kraftfulla laddningsbara ficklamporna i sin storlek. Mini MAGLITE® AA ficklampa lanserades 1984 och satte en ny standard för små ficklampor. En mindre AAA-Cell-version av Mini MAGLITE® ficklampa, idealisk för många industriella och medicinska tillämpningar, introducerades 1987; och Solitaire® enda AAA-Cell-ficklampa, designad för nyckelringar och plånböcker, introducerades 1988.

Med huvudkontor i Ontario, Kalifornien, sedan 1982, har Mag Instrument nu flera hundra anställda och har mer än 700 000 kvadratmeter utrymme, inklusive dess fabrik, kontor och huvuddistributionscenter.

Maglite är företaget som satte standarden för den moderna ficklampan. Deras innovativa produkter är framtagna för professionella användare med höga krav och har därför blivit kända världen över för sin höga kvalitet och utmärkta prestanda. Med sitt sortiment LED-ficklampor befäster de sin ställning som en av världens ledande tillverkare av kvalitetsficklampor.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.
Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.