Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Primus

Det hela började i en liten smedja i centrala Stockholm 1892, när F.W. Lindqvist och J.V. Svenson skapade världens första sotfria fotogenspis! Eftersom det var den första, bestämde de sig för att kalla den Primus (som betyder just först). Namnet blev synonymt med pålitliga friluftskök och friluftsköken blev förstahandsvalet för människor på väg ut på både förstabestigningar och krävande expeditioner. En av milstolparna för äventyr var när Roald Amundsen blev den första människan att nå Sydpolen 1911. En annan milstolpe var med Tenzing Norgay och Edmund Hillary på Mount Everest 1953, när de var de första som nådde toppen.

Primus har produkter som passar lika bra för er hemberedskap och prepping som för fjällvandringen, campingen eller andra äventyr där ett campingkök med hög kvalitet krävs. Vi har valt ut några olika kök från dem som vi tycker lämpar sig väl för krisberedskapen hemma. Vi har det klassiska Atle II köket som funnits länge och som många känner igen. Samma sak med Primus Frigg som är enkelt och robust att använda. Sedan har vi några olika gaständare som gör det enkelt att tända köken eller varför inte lägerelden.

En tips när ni köpt ert kök från oss är att ni använder det så ni är trygga med hur det fungerar. När det väl blir en krissituation och ni behöver ta fram köket ska ni inte behöva fundera då på hur det var man skulle göra.

Vi kollar hela tiden efter nya produkter från Primus som vi utvärderar noga innan vi lägger till dem hos oss. Men är det någon modell ni tycker vi saknar från dem och som ni starkt kan rekommendera så kontakta oss gärna så kollar vi upp det.

 

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.
Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.