Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

sawyerSawyer vattenfilter

Sawyer tillverkar bland annat vattenfilter sedan 1984. Det är ett av världens främsta bolag inom detta område.

Sawyer är ett amerikanskt bolag men säljer sina produkter över hela världen. De använder den bästa tekniken för att kunna göra enkla produkter med hög kvalitet och pålitlighet.

Deras vattenfilter är ofta ett förstahandsval för många när de söker efter ett litet och smidigt vattenfilter men som ändå garanterar rent dricksvatten. En annan bidragande orsak till dess populäritet är att de flesta av deras vattenreningsfilter kan rena upp till hela 380000 liter vatten!

Deras produkter används av miljoner människor i bland annat över 80 utvecklingsländer där krav på att rena vattnet är stora.

Alla Sawyers vattenfilter klarar av att rena från bakterier, protozoer samt E.coli, Giardia och Salmonella. Men de har även modeller som till och med klarar att rena från virus, kemikalier och tungmetaller.

Sawyers filter är lätta att använda och även att rengöra. De flesta modeller rengör man genom att spola vatten bakvägen genom filtret och sköljer på så vis bort eventuella grövre partiklar som fastnat i det.

De använder en speciell teknik för att rena vattnet som går att jämföra med väldigt små kanaler där vattnet måste passera igenom. Men eftersom kanaler är så små som 0,1 micron så fastnar det ”farliga” i vattnet i kanaler och bara det rena vattnet rinner genom filtret.

Vi har ett brett utbud av deras produkter i vårt sortiment som vi noggrant har valt ut för att passa er krisberedskap. En av de mest populära modellerna är Sawyer Mini som nästan blivit det självklara valet för många när det väljer filtermodell. Det renar från det mesta och är ett lite och smidigt vattenfilter. Det går dessutom att skruva fast på en vanligt PET-flaska vilket gör det praktiskt att ha med på till exempel resan till länder med varierande vattenkvalitet men där det enkelt går att få tag i PET-flaskor.

Kolla in vårt sortiment av vattenfilter från Sawyer så kan ni vara säkra på att ni kan känna er trygga med att alltid kunna dricka rent vatten.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.
Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.