Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Separett

I över 40 år har Separett utvecklat kvalitativa och funktionella toalettlösningar som inte begränsas av tillgången på varken vatten eller avlopp och som förenklar vardagen och fritiden för hundratusentals människor över hela världen. Separett AB grundades 1976.

1993 introducerades den urinseparerande toaletten som genast blev en stor succé och som tack vare sin enkelhet och användarvänlighet blev ett attraktivt alternativ i fritidshuset.

När Villa 9000 några år senare såg dagens ljus blev succén ett faktum och deras urinseparerande toalettlösningar i Villa- och Weekend-serien blev ett vanligt förekommande inslag i de nordiska fritidshusen. Deras vilja att utveckla och vara en komplett leverantör av alternativa toalettlösningar ledde till utvecklingen en egen förbränningstoalett. En toalettlösning som kommit att bli mycket uppskattad tack vare sin enkelhet och att restprodukten enbart är en lätthanterlig aska. En ökande efterfrågan både i Sverige och i resten av världen ställde högre krav på utrymme och 2015 flyttade de in i nybyggda lokaler ett stenkast från E4:an på industriområdet Bredasten i Värnamo.

Nu har det gått 30 år och mycket har hänt sedan dess. Idag utvecklar och säljer de flera olika typer av toalettlösningar som inte är beroende av vatten eller avlopp. Från de enklaste lösningarna till några av dem mest avancerade toalettlösningarna på marknaden. En stor del av deras försäljning sker idag till exportmarknader och innovationen och framtidstron inom företaget har aldrig varit större.

För information kring våra produkter från Separett klicka på bilderna nedan.

 

 

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.
Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.