Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Trangia

Att ha ett Trangia kök för sin krisberedskap & prepping säkerställer att ni alltid kan laga mat även om den vanliga spisen inte fungerar.

Trangia grundades redan 1925 av John E. Jonsson och hans svärfar.  Han var ursprungligen en bonde men hade ett brinnande intresse för teknik. Så tillsammans med sin svärfar startade han det företag som finns även idag.

Trangia har ett brett utbud av campingkök, spritkök, spritbrännare och gasbrännare med mera.  Vi har noga valt ut några av dessa som vi anser passar extra bra att ha hemma i sin krislåda. De nödkök vi har i vårt sortiment är spritkök och gaskök som använder brinnande vätska eller gas för att värma maten eller koka vatten. Det är enkelt att hitta till exempel T-sprit på de flesta mataffärer och bensinstationer och gasoltuberna finns bland annat på friluftsbutiker och andra butiker.

Spritköken håller väldigt hög kvalitet och man kan räkna med att de kommer hålla under många år framöver. Självklart kan ni använda dem vid er fjällvandring eller andra tillfällen då ni vill laga mat utomhus.

När man har ett kök från Trangia så vet man att det är ett kök att lita på i alla väder. Idag tillverkas Trangiaköket fortfarande i Sverige, i samma by där verksamheten startade för 90 år sedan. Detta leder till att det finns en stolthet att jobba för detta klassiska varumärke i Trångsviken. Vi känner själva att vi gör en god sak som försöker stötta och sprida svenska kvalitetsprodukter som borgar för att ni får en god hemberedskap.

För mera information kring respektive nödkök se produktsidorna.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.
Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.