Skriv upp dig på väntlistan Vi hör av oss direkt när vi fått in varan i lager igen. Skriv upp din epost.
Email Vi delar inte med oss till andra med din email såklart!

Trek’n Eat frystorkad mat

Trek´n Eat frystorkade rätter är enkla att tillaga, bara att tillsätta varmt vatten och låta dem dra några minuter. Alla Trek´n Eat måltider har All Natural märkning vilket innebär att de är helt utan konserveringsmedel, färgämnen samt smakämnen.

Trek’n Eat frystorkade mat har lång hållbarhet och tål att förvaras i rumstemperatur.

De har ett brett utbud av frystorkad mat, till exempel frukost, soppor, kötträtter, kycklingrätter, fiskrätter, vegetariska rätter, desserter, mellanmål och kryddor. Så det finns någon rätt som passar alla.

Deras rätter är noga framtagna för att innehålla och innehåller mycket näring för att man ska klara sig i alla situationer. De frystorkade produkterna fungerar lika bra för er krisberedskap hemma som att ha med sig på fjällvandringen, seglingen eller andra tillfällen där man snabbt och enkelt vill kunna laga en god måltid.

Alla maträtter från Trek’n Eat behöver inte blandas med hett vatten utan kan även blandas med kallt vatten eller mjölk, läs mera om detta på respektive maträtt. Du ser även exakt hur många kalorier och protein och fibrer som varje påse innehåller under respektive produkt.

 

 

 

 

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.
Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.